Single post: ...eu cu cine votez?
-
Member

Originally Posted by
huber
Pai si atunci de unde sti ca OTV-u e cu PDL-ul daca programu este parolat , orsicum OTV si Diaconescu pentru mine e egal cu zero dar daca vad ceva ce merita vazut ma uit pe orice canal in legatura cu PDL vad ca deja ma credeti portocaliu , eu doar mi-am exprimat o parere .
Pentru ca a intrat Vadim in direct telefonic pe A3, si ca de obicei asta spune adevarul indiferent cat de tare ii doare pe unii.Mai ales ca i-au anulat lui emisiunea saptamanala din acest motiv. Ar fi trebuit sa asculti convorbirea, mai ales ca a si povestit ca la o deplasare spre vila de protocol intr-o iarna, Basescu si-a aruncat nevasta din masina in zapada si a plecat mai departe
. Asta ca un raspuns la a 2-a explicatie: ""nu mi-am batut copii, nu mi-am batut sotia"". Stiu ca Vadim si restul sunt anti-base, si acum e momentul ca ei sa atace, un payback pentru ce le-a facut basescu in acest rastimp de 5 ani. A mai spus si ca a sesizat CNA-ul pe acest motiv.. bla..bla. Oricum, eram pe jos de ras cand vorbea Vadim.
Repet: nu sunt fan nici-unui partid, mi se rupe daca iese PD-L, PN-L, PSD, dar acest personaj, base... e jale, e jale mare. Ne reprezinta tara. Suntem reprezentati de un marinar violent, cu un limbaj de mahala, de un betiv, si lista mai poate continua.