Nu cred ca-si imagineaza cineva ca votand "Geana", de-a doua zi o sa inceapa sa ploua cu lapte si miere. Nici pe departe. Insa am observat ca la noi e buna alternanta la putere, altfel cei de si-au incalzit locul in ultimii 5 ani deja nu se mai chinuie sa fure cu bun simt. Fura pe fata, fara nicio jena. Si daca dupa 5 ani il vezi pe cel care n-a facut nimic ca vine si spune ABSOLUT aceeasi poveste cu care a castigat acum 5 ani... atunci e clar ca e ceva in neregula. Ia sa mai stea si Dra. Udrea (care a rupt turismul in doua cu plimbarile ei), Ridzi (care a reusit niste recorduri la categoria "fata, adu-mi mapa"), Videanu (care oricum a facut varza Bucurestiul, iar de cand e in guvern a devenit unul din cei mai bogati oameni de afaceri), etc... etc... La toate astea mai adaugam parlamentari precum Boureanu (care a reusit sa aduca nesimtirea la rang de arta) si ne uitam ce oameni ne reprezinta in UE (fata lui tata, alias "fata cu succesuri", Vadim alias "medicamente", Becali alias "pai la banii mei")... si ne dam seama ca miracole n-or sa se intampla oricum. Dar macar Geoana e un diplomat, si asta nu cred ca poate cineva sa i-o nege. Si daca e ceva ce are nevoie tara asta acum, e de un pic de liniste... nimic mai mult. Ca in rest, bucurosi le-om duce toate. Asa ca, hai la vot