Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cu cine votati in turul II ?
-
Senior Member
E incredibil cum ura unora pentru PSD (si au motive sa-i urasca, nu-i condamn) ajunge sa-i faca sa se minta singuri doar pentru a-si alimenta si mai mult ura. Ce a "miscat" Basescu in 5 ani?
Cand a marit Tariceanu pensiile declara ca s-a dus dracu fondul de pensii, la "dezbateri" se lauda cu aceasta realizare ca si cum ar fi a lui, desi a condamnat-o vehement.
Organismul impus de guvernul sau - Ministerul Turismului s-a dovedit a fi o masina veritabila de tocat bani.
In timpul mandatului sau taicamiu a devenit paranoic incat injura securistii cand vorbesc cu el la telefon si ni se bruiaza convorbirea.
Lista de "realizari" este intr-adevar imensa dar mi-am permis sa ma opresc aici.
Dar cel mai si cel mai mult il condamn pe Basescu pentru ca a reusit sa scindeze romanii intre ei foarte mult. Cand s-a aliat el cu PSD-ul si-a vazut visul cu ochii, insa acum cand romanul trebuie sa se alieze cu PSD-ul impotriva lui - vom suferi un nou Holocaust, se declanseaza Jihad-ul si asa mai departe.
In scurta istorie a democratiei noastre n-am vazut atata ura intre simpatizantii factiunilor politice. Unii oameni ar transmite pumni prin monitor doar ca sa-si demonstreze punctul de vedere. O alta realizare basesciana ca tot veni vorba: a demonstrat ca politica se face cu pumnul in gura si nu are limite de varsta
Toti fanaticii lui Basescu au ajuns sa caute cele mai aberante motive pentru a-l sustine in continuare. Cel mai savuros mi s-a parut cel nationalist:
"Nu votati cu Geoana ca o sa-l bage pe Johannis si noi suntem nationalisti si trebuie sa avem un premier roman."
Mai nou, nu mai e problema de comunisti sau interesele unui grup de politicieni ci de nationalism dom'ne.
Dar cel mai dulce a fost ala: "Basescu de fapt l-a mangaiat pe copil dar mogulii cei rai au bagat un pumn in film".
Cu astfel de oameni iti pierzi speranta in omenire si umanitate. Hai Basescu - groparul sperantei.