Quote Originally Posted by webpredator View Post
Initial am zis - 4GB si ambele ventilatoare
Ulterior am rectificat - NO WAY , doar am platit bani seriosi pt canitatea respectiva de RAM , iar Win7 64biti consuma ceva mai mult ram decat fratele pe 32biti
M-ai zapacit tu cu cei 8GB RAM. In primul rand ca overclockul necesita voltaje mult mai mari cu 4 module. In al doilea rand, chiar nu inteleg ce aplicatii sau jocuri ai tu care chiar sa necesite mai mult de 4GB RAM (waste of money if you ask me). In al treilea rand Win7 x32 foloseste la fel de multa memorie ca si x64, cu diferenta ca x32 poate accesa undeva pana la maxim 3GB pe cand x64 pana la 16TB (daca nu ma insel).
Rezultatul => Caldura emanata de Mega Shadow este indepartat de un singur ventilator momentan !
Cred ca daca te chinui un pic, ventilatorul Noctua care nu incape de memorii, il poti prinde cu acele cleme pozitionat mai sus. Nu stiu daca ai observat, dar acele cleme se pot misca mai sus mai jos, iar la ventilatoare nu trebuie sa le prinzi fix de gaura pt. suruburi. Poti sa prinzi clama aceea fix de partea de jos (de sub gaura pt. surub). Si in felul asta mai castigi cativa cm... ventilatorul venind fix deasupra memoriei. Sper
3.78Ghz , voltajele - pe auto , memoria 1800Mhz , HTT ON
82 Grade Maxim , Full Load , dar eroare
Cu Auto ala, mai ziceam daca aveai un Asus. Cum ai insa Gigibyte, ia-le frumos manual la manutza, si vezi unde se propteste. Intai insa vezi cu Everest sau cu aplicatia de la Gigabyte care sunt voltajele pe care ti le da pe Auto, si joaca-te pe langa ele. La proc dupa parerea mea e deja prea mult 1.37V, don't go any higher !
Quote Originally Posted by Q View Post
Aplicarea pastei MX-3 .... cata se pune ? Cum se pune ? Conteaza cantitatea ?
Da, conteaza. Dai 2 -3 puncte dupa care cu o carte de credit ori ceva asemanator intizi pe toata suprafata pina devine un strat subtire, semitransparent.
Incorect. N-o sa reusesti niciodata sa aplici MX-3 in felul acesta. Arunca o privire aici: Arctic Silver Incorporated - Arctic Silver 5 Instructions si aplica frumos in linie asa cum trebuie la Quad, dupa care lasa presiunea sa-si faca treaba. Uite aici ca sa-ti faci o idee cum se "intinde" in linie:

Daca nu ma crezi, uite cam ce se alege din MX-3 daca incerci sa o intinzi (din pacate compozitia sa nu-ti permite sa o intinzi cu mana, cartele sau alte alea):

P.S. Prin metoda cu "intinderea" oricum ai mari sanse sa se formeze goluri de aer, care nu sunt deloc bune. Prin presiunea aplicata cu radiatorul (atentie, sa nu il invarti or something, doar il apesi direct vertical) MX-3 se intinde perfect (cum ai vazut si mai sus). Bafta !

---------- Post added 30-11-2009 at 03:35 PM ----------

3.78Ghz , voltajele - pe auto , memoria 1800Mhz , HTT ON
82 Grade Maxim , Full Load , dar eroare
Eu vad 85 de grade acolo... nu 82... Renunta la HTT, pt. ce folosesti tu PC-ul e useless.