Single post: Ghid pentru alegerea unei console nextgen!
-
Senior Member
Personal detin un Wii si sint foarte fericit cu el (si ficamea e), de curind insa m-am hotarit sa mai achizitionez o consola, am stat mult si m-am gindit, am citit multe review-uri, etc, etc. Hotarirea am luat-o dupa ce am cumparat un controler de xbox360, pot spune ca la ora actuala este cel mai bun controler clasic si credeti-ma ca le-am avut pe toate, in momentul de fata detin 3 controlere, un Logitech Rumblepad 2, un Chillstream de PS3 si un Controler wired de XBOX360, dintre astea 3 cel mai bine se misca cel de 360. Ca sa nu ma abat prea mult, m-am hotarit sa mai achizitionez si un xbox360 arcade, ulterior imi voi cumpara si un HDD.
Dupa cum zicea si Darky (salutare Darky) sint titluri de pe toate 3 consolele care merita jucate, depinde foarte mult de ce vrea fiecare. Personal nu ma intereseaza BR sau alte chestii nemaipomenite de pe PS3 desi este net superior din punct de vedere hardware fata de restul consolelor, prefer gameplay-ul pur si de calitate, cam asta reprezinta Xbox360.
Later edit: am uitat sa mentionez ca folosesc controler-ele pe PC si am jucat jocuri ca: Assassin Creed, Mass Effect, Gears of War, Prince of Persia. Nu pot spune ca sint obiectiv 100% pentru ca am fost destul influentat si de layout-ul controler-ului de 360 care seamana foarte mult cu cel de la NGC, cu analogul pozitionat in loc de D-Pad, daca controler-ul de NGC ar putea fi conectat pe PC cu siguranta l-as alege pe ala, e de departe cel mai bine gindit layout dintre toate controler-ele.