Quote Originally Posted by pooaul View Post
Sunt si eu interesat sa-mi cumpar iarna asta un echipament complet de snowboarding. De ce as avea nevoie in afara de placa si boots?
Cam in jurul a carei sume, cu aproximatie, m-ar ajunge toate? (Sa zicem ca le iau de la noi sau prin RobertDinu din afara)
pai na...nu stiu exact....vrei nou?? sau second hand?? acuma am intrat la tine pe profil si am vazut ca esti din cluj..... Iara nu stiu pe la suma vrei sa te incadrezi....daca vrei sa incepi incearca sa mergi la Polus, in Hervis (nu fac reclama!) au acolo placi de toate la preturi destul de ok....sau...din cate stiu eu mai este un magazin in spate la Sora (Shopping Center) pe straduta aia cum iesi din sora prin spate o iei la dreapta si deasupra magazinul sunt niste steaguri....acolo iara am vazut niste placi foarte ok sau daca vrei sa dai bani calumea (dar si calitatea e pe masura, again! nu fac reclama!!) poti incerca prin skate shopuri (te pot ajuta printr-un PM cu adresa lor, in caz ca nu te descurci)....si alteceva inafara de placa+legaturi (se pot lua si separat si set) si boots, mai ai nevoie de niste haine...(geaca,pantaloni,manusi si o caciula)

---------- Post added 02-12-2009 at 04:29 PM ----------

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
multe cazaturi am luat in prima saptamana, cand aveam vanatai pe app 80% din corp si anu trecut, cand am fost in poiana si mai mult de 90% era gheata si e muuult mai dureros sa cazi pe gheata, vai de fundu meu, la propriu, atunci

stiu ca e rentabil sa iau placa, da...din pacate, momentan nu am fonduri si daca e sa iau, vreau sa iau ceva bun. am vz la un prieten din brasov, placa + legaturi, burton, 750 ron. mai adaug o pereche de booti, ma duce la 1000 ron si momentan, din cauza crizei, prefer sa dau 50 ron /zi, timp de 2 zile intr-un weekend si sunt fericit
eu in prima noapte dupa ce am inceput sa ma dau nu am putut dormi numa pe burta