Single post: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3
-
RPG and FPS fan
ca sa te inscrii trebuie sa-ti gasesti 2 prieteni care vor sa participe, sa va intelegeti si sa ma anuntati. Ideal ar fi sa fie 2 grupe de 4 echipe x 3 jucatori. Primele 2 clasate din fiecare grupa ajung in semifinale samd. Modul de joc il propun sa arate cam asa(ca sa nu fie discutii):
Fiecare meci sa contina 3 jocuri a cate 10 minute. Modurile de joc constau in Team Deathmatch, Domination si Search&Destroy. Asta inseamna ca dupa 35-40 min ar fi gata 1 meci. Dupa aceste jocuri e destul de evident care e echipa mai bine pregatita, asadar nu e nevoie de tur-retur si nu o sa intinda campionatul pe o perioada extrem de lunga (max 4-5 sapt). Primele 3 harti iesite la poll vor fi si cele jucate astfel tactica/antrenamentul va fi restrans si nu vor consuma mult timp. Harta jucata va fi stabilita de cele 2 echipe competitive si va fi comunicata pe thread. Alaturi de noul partener
jack aka aallex vom stabili si un mod de notare a competitiei si o metoda de afisare a rezultatelor.
Lasand astea la o parte, tin sa imi cer scuze fata de CG, in fata comunitatii si a adminilor pentru ca m-am grabit cu threadul si nu m-am gandit sa fac lucrul firesc si anume sa vorbesc intai cu unul din admini. Asadar va rog dear red-name beholders sa oferiti sprijin si ne ajutati sa facem o competitie MW2 a CG-ului. Daca am inceput asa ceva, am sa gasesc timp si pentru disputarea eventualului campionat si pentru organizare alaturi de jack.