Single post: Operatii - ce ati facut si ce sfaturi oferiti
-
Why so serious ?

Originally Posted by
trickz
In schimb, am fost la Life Memorial pentru o operatie la ochi, s-au purtat cu mine de parca eram zeu. Conditii extra, profesionalism, desi nu era nevoie, mi-au dat si rezerva cu tv si ps3, sa ma recuperez linistit. Tot ce mi-am dorit! Vroiam ciocolata, imi aduceau ciocolata. Factura a fost 400 ron cu tot cu consultatiile de inainte si dupa si medicatia pentru dupa. La stat.. nu vreau sa ma gandesc cat ma costa numai spaga...
nu stiu ce operatie ai avut tu la Medlife cu 4 mil. eu am incercat anul trecut sa ma operez de amigdale si in mod clasic (injectie si smuls alea) ma costa 7 mil operatia + 150 ron spitalizarea pe noapte sau cu plasma si plecam dupa 30 min, dar era 22 mil.
eu am asigurare medicala la ei de la wrk, dar asta nu include decat, in cel mai bun caz, consultatia si analizele anuale. in rest, totu din buzunar.
nu zic ca nu sunt buni. cred ca sunt cei mai buni, cei mai civilizati si cu cel mai curat spital din buc (cred ca e valabil la toate policlinicile/spitalele private), dar sunt ai naibi de scumpi.