Quote Originally Posted by Etherlight View Post
Tu chiar crezi ca imi pasa daca imi dai ban ? si in plus unde este off-topic in ce am spus eu, dupa cum ai spus, si vad ca te contrazici singur aici este vorba de Gameshop, un magazin care refuza sa ofere garantia unui produs pe teritoriul Romaniei , invocand ca m$ a spus ca aparatul defect are ban pe xbox live, un serviciu de care nu beneficiaza in Romania.

Asa ca nu imi insulta inteligenta, aducand la cunostinta niste lucruri total irelevante, fiindca vad, ca omiti un fapt important , daca tu te joci pe xbox live nu o faci folosind un cont din Romania. Si daca sa zicem asa prin absurd matale ai lua ban pe live, si ti s-ar buli consola? Ce ai face? Ai accepta ca magazinul de unde ai luat-o sa iti spuna "Imi pare rau dar , consola este banata pe xbox live, asa a spus Microsoft, deci imi pare rau dar nu o pot schimba"? Adica ce fel de motiv e asta? Romania nu ARE xbox live, asa ca asta e un abuz adus consumatorului.
Dar desigur tie nu iti pasa fiindca in schimbul reclamei facute , GS ti-a pus o consola si niste bani pe birou si ii aperi cu nerusinare.amenintandu-ma pe mine ca imi dai ban pe forum si luandu-ma in deradere.

Come On Hit me with the BANHAMMER, until justice is made i'll come back no matter how many times you bann me
Doamne cat de tare ma amuza astia.
Exact copii deastia bateam in scoala generala(atunci aveam aceiasi inaltime cu restu...dupa care toti au crescut numa eu nu...) fac pe desteptii.
Cum frate, toti stim ca tiai modat consola, toti stim ca tu este defapt "prietenu tau imaginar" (daca te simti putin confuz cand te gandesti la asta dute la un medic) toti stim ca nu meriti sa primesti o alta consola.
De ce mai vii aici sa te faci de ras?
Daca poti, da-mi te rog un numar de telefon, chiar vreau sa te aud vorbind.

Gata cu offtopicul...extraodinar, aproape imi dau lacrimi de ras. Multumesc inca odata, mi-ai facut seara mai frumoasa.