Merci nightprowler ca mi-ai adus aminte de perla Oddworld... Si-acum imi tiuie in urechi pic-pic-poc-ul bombelor care trebuie dezamorsate sincronizandu-te cu momentul in care se poate face asta

Tocmai am descarcat Oddworld Abe's Odissey de pe PSN. Sa nu va asteptati sa aiba vreo imbunatatire/ adaptare fata de versiunea originala PSX (ceea ce de fapt chiar este: versiunea originala): jocul nu ruleaza full-screen, dar nici nu cred ca mi-as dori asa ceva la rezolutia la care ruleaza. Nici macar smoothing-ul indrodus de emulatorul PS 3 nu imbunatateste foarte mult imaginea. In schimb gameplay-ul este genial...Un detaliu care mi s-a parut foarte ok: desi complet inutil, este interesant pentru colectionari faptul ca joculetul vine cu tot cu manualul original scanat

Versiunea originala PC nu este compatibila cu Windows XP si n-am idee daca exista vreun patch dezvoltat de comunitate pentru el, Infogrames sigur n-a facut asa ceva. Teoretic va aaprea o versiune imbunatatita compatibila cuultimele versiuni de OS undeva in 2010.

---------- Post added 05-12-2009 at 06:49 PM ----------

M-am grabit, se pare ca ambele versiuni PC (Odissey si Exodus) sunt perfect compatibile cu Win XP. Aici pagina oficiala Atari. Deci, scuze.