cu intrebarea o sa ne lamurim dupa ce fac update ca pina atunci nu pot sa intru pe nici un PSN, nici US si nici UK....ooops...a inceput sa faca update la 6.20...revin cu detalii (el a venit cu 5.70)

---------- Post added 07-12-2009 at 03:59 AM ----------

ooook,

---------- Post added 07-12-2009 at 04:33 AM ----------

deci, problema cu PSN US si UK sta in felul urmator. PSP nu are functie de users precum PS3. ai sign up to playstation network unde poti sa treci ce cont vrei insa din momentul ala PSP-ul nu mai stie alt cont si nici nu te poti semna cu el in alt cont (iti zice ca nu poti sa folosesti sign-in ID-ul al altei persoane). eu momentan m-am semnat cu id-ul de PSN UK pentru ca poti downloada o tema si in maxim 30 de zile primesti un cod pe mail cu un joc gratuit la alegere intre Motorstorm Arctic Edge, Assassin's Creed Bloodlines sau Gran Turismo. pina atunci bag niste demouri tot de pe PSN UK. poti sa schimbi contul in mai multe feluri. unul ar fi cu activate si deactivate din PS3. alta solutie (cred) ar fi prin folosirea Media Go si punand pe PSP content tras cu alt cont, de US de ex. practic, daca pui un demo de pe US, iti zice ca (sorry) contul de UK devine invalid. inca nu am experimentat cu asta dar din cite inteleg ar trebui sa mearga.