Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce fobii aveti?
-
Senior Member

Originally Posted by
andreips3
Eu nu ma limitez la o una singura. lol
Imi e frica de:
- paianjenii mai mari de 1 cm. Cu cei minusculi n-am treaba.

- ace <- asta in urma unei experiente neplacute cu o asistenta idioata, un ac imens si sange pe pereti .. no joke!
- multimi, cand trebuie sa stau in tramvaie, autobuze. E mai mult o forma usoara de claustrofobie.
- mari/oceane <- obisnuiesc sa inot sub apa cu labe de rata si tind sa intru in panica cand ies la suprafata si abea vad tarmul.

Ceva de genul am patit si eu astazi , in tramvai , unde un mos buzat parca isi dadea plamanii pe gura altul isi sufla creierii intr-o batista , plus ca mai erau si alte "persoane" care se frecau de mine in timp ce coborau in diferite statii . Pur si simplu mi-am tinut respiratia pana la statia la care am coborat . Abia astept sa am o masina personala .