Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Campionat Pro Evolution Soccer 2010 pt PS3
-
Senior Member
Pana acum suntem 11 inscrisi. De aici de pe forum sunt andrei1382, Chifteluta, Dynamix, Nonelito, ramusg, roberte, Spike si Ticamihai2003. Cine mai vrea sa se bage sa imi trimita PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Campionatul va incepe pe 10-11 decembrie, primul sezon urmand sa debuteze in format liga. Mai multe detalii plus regulamentul le puteti vedea pe site.
Pt detalii si sugestii ma gasiti pe mess: bianco_rossi88
Site-ul campionatului este: liga-pes-romania-ps3edition Regulament
---------- Post added 09-12-2009 at 04:12 PM ----------
Pana acum suntem 12 inscrisi. De aici de pe forum sunt andrei1382, antonyk, Chifteluta, Dynamix, Nonelito, ramusg, roberte, Spike, Ticamihai2003 si inca 3 baieti care nu au cont aici pe forum. Cine mai vrea sa se bage sa imi trimita PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Campionatul va incepe pe 10-11 decembrie, primul sezon urmand sa debuteze in format liga. Mai multe detalii plus regulamentul le puteti vedea pe site.
Pt detalii si sugestii ma gasiti pe mess: bianco_rossi88
Nu stiu dc ati citit Regulamentul toti cap coada, asa ca o sa dau copy paste la sectiunea care ma intereseaza in acest moment:
Alegerea echipelor
# O echipa poate fi folosita doar o sigura data intr-un sezon; pt ca au mai fost confuzii tin sa precizez ca dc ati jucat cu o echipa in cupa, nu mai aveti voie sa o folositi ulterior nici in cupa nici in campionat. Orice meci jucat cu o echipa cu care ati mai jucat va fi pierdut cu 0-3. Jocul nu simuleaza 100% corect realitatea si se pot dezvolta exploit-uri pe anumite formatii. Pt a evita acest lucru si pt ca jucatorul de pe primul loc sa demonstreze ca stie sa joace atat cu Barcelona cat si cu Avantu Prabusirea pliinduse astfel pe orice situatie de joc, am facut aceasta regula.
# Sunt interzise echipele custom made (cele care au jucatorii editati) si echipele internationale. Pt primul sezon nu vor fi interzise echipele gen Barca, Chelsea sau Real, dar dc dupa primul sezon constat ca situatia este la fel ca la FIFA unde sansele sunt f reduse sa bati una din aceste 3 echipe cu alta echipa decat una din acestea 3, pe viitor vor fi interzise.
# Intr-un meci tur-retur jucatorul gazda isi alege primul echipa (reamintesc inca o data ca trebuie sa isi aleaga o echipa pe care nu a mai folosit-o in sezonul respectiv) si confirma alegerea ei apasand X astfel incat statusul sau sa fie "Ready". O data ce si-a ales echipa si a confirmat prin "Ready", gazda nu mai are voie sa schimbe echipa pt meciul respectiv. Oaspetele isi va alege echipa doar dp gazda. El va avea voie sa isi aleaga o echipa doar din aceeasi grupa valorica din care face parte si echipa aleasa de adversar. In retur isi va alege primul echipa cel care a fost oaspete in primul meci, iar cel care a fost gazda in primul meci isi va alege al doilea.
Grupe valorice de echipe
#1: Barcelona, Real Madrid, Inter, Chelsea, Manchester
#2: Liverpool, Arsenal, Atletico Madrid, Juve, Milan
#3: Valencia, Manchester City, Lyon, Fiorentina, Roma
#4: Villareal, Porto, Olympique Marseille, Everton, Lazio
#5: Genoa, Sevilia, Panathinaikos, Sporting, Bordeaux
#6: Fenerbahce, Boca, PSV, Ajax, Napoli
#7: Palermo, PSG, Feyernoord, Zenit, Benfica
Aici am nevoie de ajutor pt ca vreau sa avem cel putin 7-8 grupe valorice; vreau sa va implicati fiecare si sa imi dati grupe valorice de cate 5 echipe. Astept sugestii pe forum sau pe mess. Cei care nu se implica sa nu se trezeasca mari destepti la sfarsit si sa comenteze modul in care au fost selectate grupele valorice.
Site-ul campionatului este: liga-pes-romania-ps3edition Regulament