Salut,
MARE nelamurire legata de HDCP :
Am achizitionat de curand o consola PS3.Ca tot omu', vrand sa am parte de o experienta cat mai buna m-am decis sa-mi cumpar si un TV HD (pana aici toate bune si frumoase).Din indicatii am inteles ca TV-ul trebuie sa aiba mufa HDMI (de aici au inceput problemele mele).Cercetand mai mult am aflat ca TV-ul trebuie sa suporte si HDCP pe mufa HDMI (lucru care m-a bulversat de tot).Pana la urma am gasit un monitor cu tot ce am nevoie dar cand am intrebat daca este compatibil HDCP mi s-a raspuns ca este pe mufa DVI, citez "Referitor la intrebarea dumneavoastra va comunicam ca produsul mentionat dispune de port DVI cu HDCP."
Monitorul este Samsung P2270HD (o minunatie, are tot ce am nevoie) dar cum am mai spus nu stiu daca are HDCP pe HDMI.
Am inteles ca daca nu ai HDCP nu o sa-ti functioneze nici jocurile si nici filmele blu-ray.
Pana la urma care este faza cu acest HDCP?
Are cineva acel monitor conectat prin HDMI la PS3? Daca raspunsul este da, ii ruleaza filmele si jocurile?
(va rog ajutati-ma deoarece am innebunit tot cautand modele de TV/monitor pt. PS3-ul meu)