Quote Originally Posted by Taw View Post
Mane, tu ai fost vreodata la un laser d-asta sau vb din auzite?Deci daca MIE mi-a placut, care nu suport shooterele, sunt sigur ca baietii de la MW2 sau GOW2 se vor simti in mediul lor, unde isi vor putea face "numerele".
In plus de asta exista o fisa de scor personala, statistici, de toate.

In primul rand exista ca o incapere cu mese si scaune joase unde sunt puse la disponitie sucuri, bauturi, etc..si unde se sta in pauzele dintre runde pentru impresii/rasete/etc.
In al 2-lea rand o runda are 20 min, deci 3 runde ar fi perfect, iar in pauza dupa fiecare runda (pauza 20-30min, depinde cat vrem noi) se sta la "un pahar de vorba".
Eu cu firma am luat 3 runde + o runda de inceput (12min) si am plecat de acolo la 21.00 (incepusem la 17.40), deci am stat peste 3 ore.Crede-ma ca alergi de-ti sar capacele si ai nevoie de odihna, la inceput toti eram zmei ca rezistam fizic.Vreo 2 colegi au venit cu febra musculara a 2-a zi.

Dp meu de vedere ar fi perfect asa pt o intrunire viitoare, mai ales ca imbinam actiunea si dinamismul specifica gamerilor cu o discutie interesanta la o bere/suc in pauzele dintre reprize.Eu personal as vrea sa ma si distrez cu baietii de pe CG, nu doar sa tocesc un scaun.De ex cand am fost cu Grey+blazer+floryn+altii la paintball a fost beton.S-a jucat, s-a facut pauza, ras, baut, etc.Pacat ca eu nu sunt un shooterist prea bun si m-au cocosat baietii.
Da man am fost de mai multe ori, si in team building, si cu prietenii.
Nu am spus niciodata NU acestui tip de intalnire, insa as prefera sa mai merg doar cu oameni pe care ii cunosc pentru ca interactiunea intre useri e minimalista.

NU cred ca as fi avut o relatie de prietenie (zic eu, ca poate ei sunt de alta parere) cu trickz, MonkY, darkone daca ne-am fi intalnit pt 2 ore din care fugeam unul de altul 90 de minute.