Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
Devil May Cry 4@X360 - 1k/1k -

...need....food and...sleep! lol

Cu mari pauze (First Played: 1/3/2009 4:03:42 PM - Last Played: 12/10/2009 8:17:56 PM)

[+] Capcom
[+] Nero / Dante
[+] Nero(S) / Nero(DT) / Dante(Gilgamesh) / Dabte(Pandora) / Dante(Lucifer) / Dante(S) / Dante(DT)
[+] Kyrie / Gloria / Trish / Lady
[+] Berial / Bael / Dagon / Echidna / Bianco Angelo / Frost / Blitz / Mephisto/ Faust / The Savior / The False Savior / Sanctus / etc. !!!!
[+] Anima Mercury / Evil Legacy / Key of Cronus
[+] Red Queen / Blue Rose / Yamato (Nero)
[+] Rebellion / Lucifer / Ebony & Ivori (OMG ) / Pandora / Yamato (Dante) - nu-s toate...astea mi-au plăcut de la el
[+] Dificultăți multiple (Human / Devil Hunter / Son of Sparda / Dante Must Die / Heaven or Hell / Hell or Hell) - așa...ca fapt divers, pe Hell or Hell...un hit = ai murit (punct și de la capăt).
[+] Bloody Palace (un fel de Survivor mode)
[+] Ranks!
[+] Music
[+] Story
[+] Big Bosses
[+] Gameplay cursiv (prima dată...l-am jucat de pe disc...nu se puetea instala la vremea aia pe HDD - și-a mers perfect. Acum...după install...au disparut și micile Loading scerrns dintre...misiuni)
[+] Resident Evil 4 - easter egg
[+] Mai sunt!

[-] Pardon...

Mai jos am atașat noul background primit după ce am trecut Bloody Palace cu Rank S. Pentru fiecare...chestie majoră făcută �n joc...primești ceva.

Am totul! - iar alături de celelalte Devil May Cry-uri...arată de minune! (Devil May Cry 3 a fost de 2 ori mai greu ca Devil May Cry 4...dar asta e altă poveste ).

...am uitat să precizez: �n background sunt prezenți - Echidna / Berial / Dagon (iar ascunși sunt Chimera Seed / Chimera / Faust - �n fundal de tooooooooot!).
Eu DMC3 l-am jucat pana la ultma dificultate, Dante must die se numea parca si mi s-a parut destul de simplut.Nu intereg cum poate fi mai greu decat 4 unde primesti un hit si mori.