Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Console Games Club - La un pahar de vorba
-
11-12-2009 00:10 #1698 SP
is the man!

Originally Posted by
Khan
NU cred ca as fi avut o relatie de prietenie (zic eu, ca poate ei sunt de alta parere) cu trickz, MonkY, darkone daca ne-am fi intalnit pt 2 ore din care fugeam unul de altul 90 de minute.
Aww, ma faci sa rosesc. Ar fi mers si asa, nu crezi in destin?
Ne vedeam, alergam si dupa ne vedeam in fiecare miercuri sa alergam in parc pentru a intra in forma pentru urmatoarea "intalnire consolistica".
Sincer, as vrea sa incerc asa ceva dar nu in spiritul intalnirilor noastre... Noi stam, radem, discutam, facem concursuri... Acolo este un alt spirit, competitie, suprematie (da, am ales niste cuvinte dure). O sa incerc asa ceva cu colegii mei de clasa, cu care am jucat CS la fiecare ora de info de anul acesta, inclusiv la teza.. As juca asa ceva cu grupul de amici cu care ma intalnesc sa mai facem poze... De ce? pentru ca ne leaga o relatie care implica si competitie, la un anumit nivel, macar.
Revenind la spiritul sarbatorilor, de-abia astept sa ne vedem. Neaparat trebuie sa mai discut cu Khan, sa mai glumesc cu deedee, sa fac misto cu Bobby, sa ii explic lui darkie cum e cu Zunele meu si tot asa
In final, asta ne leaga pe noi, o gramada de momente placute, petrecute in tihna, alaturi de un grup de prieteni 
Ca sa fiu in tonul topicului, cheers!