Quote Originally Posted by Khan View Post
NU cred ca as fi avut o relatie de prietenie (zic eu, ca poate ei sunt de alta parere) cu trickz, MonkY, darkone daca ne-am fi intalnit pt 2 ore din care fugeam unul de altul 90 de minute.
Aww, ma faci sa rosesc. Ar fi mers si asa, nu crezi in destin? Ne vedeam, alergam si dupa ne vedeam in fiecare miercuri sa alergam in parc pentru a intra in forma pentru urmatoarea "intalnire consolistica".

Sincer, as vrea sa incerc asa ceva dar nu in spiritul intalnirilor noastre... Noi stam, radem, discutam, facem concursuri... Acolo este un alt spirit, competitie, suprematie (da, am ales niste cuvinte dure). O sa incerc asa ceva cu colegii mei de clasa, cu care am jucat CS la fiecare ora de info de anul acesta, inclusiv la teza.. As juca asa ceva cu grupul de amici cu care ma intalnesc sa mai facem poze... De ce? pentru ca ne leaga o relatie care implica si competitie, la un anumit nivel, macar.

Revenind la spiritul sarbatorilor, de-abia astept sa ne vedem. Neaparat trebuie sa mai discut cu Khan, sa mai glumesc cu deedee, sa fac misto cu Bobby, sa ii explic lui darkie cum e cu Zunele meu si tot asa In final, asta ne leaga pe noi, o gramada de momente placute, petrecute in tihna, alaturi de un grup de prieteni

Ca sa fiu in tonul topicului, cheers!