Quote Originally Posted by Taw View Post
Mane, repet, eu cand a fost cu firma au fost 4 runde (20 x 3 + 12 = 72 minute), dar noi am stat acolo aproape 3 ore.Sa inteleg ca EA-ul nu a avut bani decat de o runda, dupE care v-a trimis acasa?
E ceva gen sa mai schimbi atmosfera.Joci 20min, te relaxezi apoi pe fotoliile alea, mananci, bei, iar joci...
Sau poate unde ati fost voi nu vi s-a asigurat camera aceea amenajata cu fotolii, care arata exact ca un bar.

Practic e o iesire obisnuita, presarata cu momente de laserzone pentru cine vrea.Eu sunt de parere ca mai rpd se leaga o prietenie intr-un joc (de orice fel) decat stand si discutand.Am fost la 4 intalniri, niciodata nu am legat prietenii noi fata de cei pe care ii stiam deja ca sunt super de treaba de pe forum sau de pe XBL.Poate sunt eu mai anti-social, dar asta e adevarul.

Nici nu ma vad spunand: vai ce de treaba a fost baiatu ala langa care am stat la masa (ce gay suna! ), dar am ramas tovaras cu toti baietii de la COD4.Intotdeauna o prietenie se leaga FACAND ceva (sport, jocuri, etc) decat daca stai la masa si vorbesti.

Oricum repet, poate se va organiza pe viitor si una de Laser zone.
insisti degeaba,lumea de aici e axata pe mancare