Originally Posted by
MonkY
Khan, de ce sa vinzi jocurile FF de GBA si DS ? Hell no ! Eu ma refeream la istoria mea cu Final Fantasy... stai linistit. Mai exact, la mine a "explodat" totul cu FF VII (Cloud rulez !). Deh, poate a tinut de poveste, poate de combinatia de 3d cu pre-rendered backgrounds. Si muzica ! A fost unul din jocurile de PSx (prin 97) care m-au fascinat de la A la Z. Restul, in special cele 2d, nu prea m-au atras atat de tare. Daca tie iti plac la nebunie, why give up on them ?
Cat multidisk, eu m-am referit la ce se anunta pt. viitor, nu la anul care deja se considera trecut... Si problema nu e neaparat ca vor iesi multidisk... ar trebui sa ne intrebam de fapt cat de mult sunt deja taiate jocurile actuale. Imi si imaginez cum MW2 ar fi avut inca 20 de harti incluse, dar n-au fost puse pentru ca nu mai era loc pe DVD... si ca sa nu se supere vreo tabara, au taiat la toti. Imi imaginez cum Assassin's Creed 2 avea inca 3-4 ore de gameplay, dar s-a taiat pentru ca la fel, a atins limita impusa de DVD DL, iar 2 disk-uri nu erau ok de la departamentul comercial. Si tot asa... So, in final... Why limit the developers ?
P.S. Daca ar fi dupa mine, as adopta cat mai repede BluRay 2.x si as trece rapid la productia discurilor alora de 200GB. In felul asta, fiecare joc ar deveni "Special Edition". Ar putea pune linistiti pe un disk si making off, si extras, filmulete, trailere, demo-uri, etc... Cine spune ca spatiul mai mare nu e necesar, se minte pe sine...