Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Problema ps2 (se vede alb-negru)
-
Junior Member
Problema ps2 (se vede alb-negru)
Am o problema cu ps2-ul si tv-ul Samsung.Mai exact se vede alb-negru.
Problema e ca la tv nu am intrare rca, doar scart si cred ca de aia. Am incercat sa pun imagine si de pe laptop pe acelasi tv si tot alb-negru se vede. Nu cred ca este din convertorul rca-scart,din pachetul ps2-ului, deoarece am incercat pe alte tv-uri care au si rca, dar si cu SCART se vede color.
Asa ca, decat sa sparg tv-ul si sa cumpar altul, mai bine imi cumpar un vga box si il pun pe laptop.
Dar oare pe laptop o sa se vada bine, o sa fiu multumit? Cat costa un VGA box acum? Am vazut pe site-uri la 199 ron, pt ps3, care merge cu o claritate mare. Dar oare pt ps2 nu as gasi ceva mai ieftin?
Asa ca am doua variante,sa gasesc o solutie sa fac ceva cu tv-ul si ps2-ul , sau sa cumpar un vga box.
ce imi recomandati? ps2-ul este 9004.
va multumesc anticipat,
Florin G.