Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii
-
VIP Member

Originally Posted by
Pisboy
Man imi trebuie RGB pentru tv normal.Zi-mi te rog cat ma ajunge (de fapt pt un prieten).Maine vreau sa iti trimit si consola respectivului la modat ,PS2 slim. 120 ron???parca nu?
Daca este SCPH 70004, 75004 sau 77004 da costa 120 ron

Originally Posted by
SpaWnAlex
Donely nota maxima !!! ... am modat si eu la el un xbox 360 si totul este perfect. Frate ms si cati mai multi clienti pe care sa ii multumesti !!! Apropo...am si eu o intrebare (ca vad ca te pricepi si stiu ca o sa imi dai un raspuns sigur) : Cam cat va mai dura pana la modarea ps3 -ului ??
Ms incodata si bafta !!
MUltumesc mult. Despre modarea de PS3 nu stiu ce sa zic cand va iesi.