Single post: Tigara electronica
-
13-12-2009 14:20 #2044 SP
Egoist
Ce optimism, ce optimism... Se pare ca ai incercat pe pielea ta si ai dat gresh de vorbesti asa. Sau doar ai citit undeva...
Asa circulau si zvonuri "ca opresc unii produsele la vama sau posta" etc, etc..., m-am interesat si nu-i nici o hirtie sau alte restrictii.
Continuati asa fratilor, cu mentalitatea asta, apoi dati vina pe altii, ca din cauza mentalitatii lor iese prost...
Ce ma intereseaza pe mine ce pierderi are concurenta cu tigari classice !???
---------- Post added 13-12-2009 at 02:09 PM ----------
Las ca oricine poate plati si catre Stat o "taxa verde de reciclare" a dispozitivelor electrocasnice vaporizoare. Sa fie multumiti !
In Spania, Italia, Anglia etc au functionat astfel de "bresle" inainte de a le sprijini legal Statul.
Si doar pentru ca au avut prea mult succes le-au remarcat legiuitorii si-au zis ca "de ce n-ar scoate bani si dintr-o treaba ca asta, daca tot merge bine !?".
Mai ales in cazul in care ar fi implicate persoanele defavorizate, ar fi un punct in plus catre Stat in okii lumii... Nu !?
Sau "tigari electronice care sint mai sanatoase decit cele classice..."
Producatorii de tabac moldoveni sau ucrainieni nu pot planta (de exemplu) vita de vie sau prune !???
---------- Post added 13-12-2009 at 03:21 PM ----------
Yoshy, ma scuz din nou la tine ca m-a luat valu' si ti-am raspuns asa!
Oricum iti multumesc pentru dialog. Si nu pune la suflet tonul meu, stiu ca nu-ti place...
Just chatting...