Single post: Clubul PlayStation 3
-
13-12-2009 20:44 #5524 SP
Member
Wi-Fi-ul 802.11a/b/g interfera cu tot ce misca pe 2.4GHz, frecventa este problema ... eu am G7 wireless pe 2.4GHz, cind tine-am router-ul aproape (aprox. 1m distanta) ori mouse-ul pierdea legatura cu receiver-ul ori mi se reseta router-ul (chiar am schimbat un router in garantie pe tema asta, initial din lene nu am cercetat bine problema asa ca am dat vina pe ultimul sosit - router-ul
), cind contectam ceva (orice) wireless si aveam transfer sustinut, cursorul mouse-ului salta ca un apucat, practic inutilizabil, cum opream transferul wifi cum totul revenea la normal. Toate astea se intimplau indiferent cit de mult ma straduiam sa pun ceva distanta in Hz intre mouse care e fix pe 2.4GHz si router care asa cum a spus Radoo opereaza intre 2,402 si 2,485 Ghz impartit pe 11 canale. La final solutia a fost sa distantez cit de mult posibil cele doua surse (mouse si router). Acum sint la o distanta de 5 metri si totusi se mai intimpla ca mouse-ul sa se desincronizeze, ce-i drept atit de rar ca deja consider problema rezolvata. In acelasi timp tastatura care este tot wireless si opereaza pe 600Mhz nu are nici o greata. Functioneaza corect indiferent de traficul de pe router.