Quote Originally Posted by nops66 View Post
Dar ce, daca mergi pe intuneric nu te mai opreste politia? Sau are masina aia vreun mod de a se camufla noaptea? .
Vezi ca nu esti la o cafea cu pitzipoancele, pe noi nu ne impresioneaza ca faci tu drifturi pe pietris, pt ca nu poti pe asfalt, din cauza cauciucurilor speciale de Mercedes...

YouTube- tokyo drift - teriyaki boys
acest thread este unul pentru propriile masini sau un thread de FM 3 ?

---------- Post added 13-12-2009 at 08:02 PM ----------

Quote Originally Posted by trickz View Post
Prea multa importanta pentru un Mercedes prea mic. Spune-i si tu sa isi cumpere un AMG macar, ca sa faci si tu drifturi pe asfalt ca baietii mari... SPune-i ca toti colegii de la gradinita ta au Mercedes SLR si vrei si tu unul... la mine a functionat si mi-a luat mama un SLR 722.... si acum ard cauciucuri in fata blocului in marsarier
si cred ca esti foarte interesant...

---------- Post added 13-12-2009 at 08:02 PM ----------

Quote Originally Posted by zambrotta View Post
Pe asfalt nu aluneca pentru ca nu ai autoblocant ,nu din cauza cauciucurilor Fara autoblocant iti trebuie o motorizare mult prea tare ca sa poti sa faci frumos
Si ceea ce spui tu ca faci pe pietris faci cu orice rabla cu tractiune spate,indiferent de motorizare..

Tare sunt curios de cate ori ai lasat masina pe burta in pietris , incercand sa faci "drifturi".

drive safe
stiu ca nu aluneca din cauza autoblocantului...dar nici nu vreau , deoarece nu vreau sa schimb o pereche de cauciucuri din 2 in 2 spatamani