Single post: Clubul PlayStation 3
-
18-12-2009 13:13 #5598 SP
VIP Member

Originally Posted by
TiBiKiMi
Vreau sa semnalez si eu o pb cu Ps3-ul meu si anume:
In ultima perioada juniorul meu se joaca la Uncharted 2 (eu inca nu m-am apucat de el) si prima figura pe care a facut-o consola a fost ca nu s-a oprit normal (dupa ce s-a jucat U2) si anume a facut acele 3 beep-uri cand a dat turn off. In alta zi se juca tot U2 si la un moment dat s-a blocat...a dat frezee.Dupa cetava zile se juca din nou la U2 iar dupa ce s-a oprit din joaca a scos discul dupa care a dat sa faca sync la trofeele primite in acea zi, cand deodata pur si simplu pe la 80% consola s-a stins... a intrat in standby. Ieri alta figura (chiar eram si eu de fata) din nou s-a jucat U2 dupa care la un moment dar s-a oprit, a scos discul la pus frumos in carcasa lui dupa care se uita prin trofee sa vada cat la % a facut si din nou aceeasi pb...consola s-a stins pur si simplu...a intrat din nou in standby. Nush ce sa fie asta, dar toate astea s-au intamplat dupa ce juca U2...cu alte jocuri nu am patit asa ceva.Oare de unde vine aceasta pb?

Este posibil ca sursa sa intre in autoprotectie si sa se opreasaca consola. Incearca sa il pui singur pe priza fara altceva.