Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
Vreau sa semnalez si eu o pb cu Ps3-ul meu si anume:
In ultima perioada juniorul meu se joaca la Uncharted 2 (eu inca nu m-am apucat de el) si prima figura pe care a facut-o consola a fost ca nu s-a oprit normal (dupa ce s-a jucat U2) si anume a facut acele 3 beep-uri cand a dat turn off. In alta zi se juca tot U2 si la un moment dat s-a blocat...a dat frezee.Dupa cetava zile se juca din nou la U2 iar dupa ce s-a oprit din joaca a scos discul dupa care a dat sa faca sync la trofeele primite in acea zi, cand deodata pur si simplu pe la 80% consola s-a stins... a intrat in standby. Ieri alta figura (chiar eram si eu de fata) din nou s-a jucat U2 dupa care la un moment dar s-a oprit, a scos discul la pus frumos in carcasa lui dupa care se uita prin trofee sa vada cat la % a facut si din nou aceeasi pb...consola s-a stins pur si simplu...a intrat din nou in standby. Nush ce sa fie asta, dar toate astea s-au intamplat dupa ce juca U2...cu alte jocuri nu am patit asa ceva.Oare de unde vine aceasta pb?
Nu e nicio problema. Eu am cate un freeze in fiecare zi si dureaza mai mult sa se inchida cateodata.De cand am instalat versiunea 3.15 n-am mai avut probleme.Cred ca e si cum zice Donely, pentru ca eu am un stecher cu 5 prize si toate sunt ocupate- Ps3,Pc,Xbox etc. O sa incerc sa-l las singur pe o priza, luni ca sunt tot weekendul plecat.