Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
18-12-2009 20:42 #5606 SP
Diesel

Originally Posted by
TiBiKiMi
Vreau sa semnalez si eu o pb cu Ps3-ul meu si anume:
In ultima perioada juniorul meu se joaca la Uncharted 2 (eu inca nu m-am apucat de el) si prima figura pe care a facut-o consola a fost ca nu s-a oprit normal (dupa ce s-a jucat U2) si anume a facut acele 3 beep-uri cand a dat turn off. In alta zi se juca tot U2 si la un moment dat s-a blocat...a dat frezee.Dupa cetava zile se juca din nou la U2 iar dupa ce s-a oprit din joaca a scos discul dupa care a dat sa faca sync la trofeele primite in acea zi, cand deodata pur si simplu pe la 80% consola s-a stins... a intrat in standby. Ieri alta figura (chiar eram si eu de fata) din nou s-a jucat U2 dupa care la un moment dar s-a oprit, a scos discul la pus frumos in carcasa lui dupa care se uita prin trofee sa vada cat la % a facut si din nou aceeasi pb...consola s-a stins pur si simplu...a intrat din nou in standby. Nush ce sa fie asta, dar toate astea s-au intamplat dupa ce juca U2...cu alte jocuri nu am patit asa ceva.Oare de unde vine aceasta pb?

Nu e nicio problema. Eu am cate un freeze in fiecare zi si dureaza mai mult sa se inchida cateodata.De cand am instalat versiunea 3.15 n-am mai avut probleme.Cred ca e si cum zice Donely, pentru ca eu am un stecher cu 5 prize si toate sunt ocupate- Ps3,Pc,Xbox etc. O sa incerc sa-l las singur pe o priza, luni ca sunt tot weekendul plecat.