Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: God of War Collection (1&2)
-
Member

Originally Posted by
Hyp
am vreo problema cu controllerul sau sunt eu dus...?
de la inceput...la gow1...hidra...cand trebuie sa apas de mai multe ori pe O ...apas...apas...apas...si tot imi iau tzepa..si cu capul mare al hidrei o patesc acum si nu pot sa o omor ca trebe sa ii fac finalul...si cand ma musca capul al doilea si ma baga in gura si trebuia sa scap apasand de multe ori pe O tot ma rupea un pic
banuiesc ca vorbesti de a3a hidra....la scena unde sunt 2 hidre care ies din nava , si una mare care tre sa urci pe catarg sa o bati...
aia de sus faci button sequence mode de vreo 3 sau 4 ori , pana o infigi cu capu in catarg...daca nu poti sa apesi destul de repede pe cerc....apasa cu 2 degete
pe mine cel mai rau ma enerveaza la god of war 1 pe ps3 , cand trebuie sa deschizi o usa sau ceva...trebuie sa faci tap pe trigger... la ps2 era buton...nu trigger...si era mult mai usor :-s