Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
20-12-2009 01:05 #2067 SP
Member
CipDV- nu stiu de unde cumperi tu atomizoare cu 40 lei.. eu le iau cu 25 lei.
Intradevar..ai dreptate.. punctul "slab" al atomizorului e firul care transporta lichidul spre nichelina..
La mine se strica performanta cam dupa 3 saptamani..
Eu rup puntea de deasupra si extrag si puntea si firul ala ars si mai merge atomizorul pentru inca 2-3 sapt (chiar si mai mult).
Cantitatea de aburi + aroma se schimba in rau...dar..daca vrei sa faci economie in privinta asta, e ok.
Per total chiar si cu 3 atomizoare schimbate la 2 luni ies super bine...
Am ajuns la performanta la care nu mai arunc mai mult de 100 lei pe luna pe toate consumabilele.. ceea ce e super bine, in cazul meu.
Am 2 luni jumate de cind am trecut pe 510 (aproape 7 luni de vaporizare)
Pe partea de 510 in 2 luni jumate nu am stricat decit 2 atomizoare (1 sacrificat dupa 1 luna sa vad de ce nu mai scoate aburi si al 2-lea l-am stricat singur din cauza ca nu mai scotea aburi..era oricum mort)
Stau bine fata de 901 sau 801 (atomizorul crapa definitiv la 2-3 sapt.)
Cheltuieli lunare teoretice dupa ce iei primul kit:
2 atomizoare x 25 lei = 50 lei.
2 sticle de 30 ml x 30 lei = 60 lei
5-10 cartuse - 8-16 lei...
se trage linie si ajungi pe la 110-120 lei pe luna.
Baterii cumpar o data la 4-5 luni (ele tin mai mult, dar consider ca le ajunge 5 luni de folosinta)