va salut baieti, din pacate ceea ce cer eu nu are legatura cu threatul deschis, dar nu am idee pe cine as pute intreba si cum vad ca voi va pricepeti sper sa ma puteti lamuri. De curand am achizitionat un ps3, sunt fan pes inca de acum 4 ani, am jucat mult pe ps2, insa ceea ce mi se pare mie ciudat este ca: recent am fost la o sala de ps3 din constanta si acolo am cerut sa joc pes 2010 pt a imi face o idee cum este si sa mi'l achizitionez mai repede, mai eram cu un prieten si am incercat sa jucam champ league, am selectat 2 useri din 32 si dai bataie, insa surpriza eu cu liverpoll si calc cu alta echipa, am dar start si player option ca sa treaca el la cealalta echipa sa fie mai interesant (sa ma impiedice sa ma calific ) dar nu a mers, cel mult putea sa joace in echipa cu mine, se poate face ceva, este bug sau asa este pe ps3. Pe ps2 era simplu incepeai un campionat si te puteai muta la ce echipe vroiai tu, acum de ce nu mai merge sau daca merge ce trebuie sa fac. imi cer scuze pt lungul sir de ganduri, sper sa ma lamureasca cineva in ideea ca imi voi lua curand pe pes 2010 si ma voi alatura campionatelor viitoare initiate de voi, numai bine