Single post: Console Games Club - La un pahar de vorba
-
23-12-2009 12:21 #1951 SP
Mad Collector

Originally Posted by
Sanjuro
Baieti, din ce-am vazut in poze si am citit in comentarii, reiese ca a fost prea tare ultima voastra intalnire, dar lipseste ceva. Stiu ca sunt prezente si reprezentante ale sexului frumos, insa trebuie gandita strategia de asemenea maniera incat sa atrageti mai multe fete, mai! Sa gasiti consolistele, voi! Nu stiu, ma gandesc ca s-ar putea incepe de la infiintarea unui grup pe facebook.
Sau am comis un sacrilegiu amintind de femei "intre noi cand suntem noi"?
Au fost 38 participanti dintre care 9 au fost sigur de sex feminin - (adica din categoria neveste/prietene, probabil viitoare neveste
) faptul ca nu au participat gamerite pur-sange, este poate datorita faptului ca nu exista asa ceva pe acest forum (cel putin nu in aceeasi proportie cu baietii ... adica daca din 5500 useri sa zicem ca sunt 5000 baieti si 500 fete .. la intrunire au participat 30 baieti, daca s-ar fi pastrat proportiile ar fi trebuit sa fie maxim 3 fete, probabilitatea insa de participare este MULTTT mai mica avand in vedere ca dintre cei 5000 posibili participanti baieti, cei care au participat sunt din primii 100 membri activi, iar intre acestia nu exista nici o fata, sau ma rog nici o fata declarata
) fetele avand lucruri mult mai bune de facut, shopping, barfe .. copii etc.