Ei, vedeti ca lipseste ceva? Doar uitati-va la baietii astia.

Mai direct de-atat nu pot sa fiu: trantiti cate-o intalnire la care mancati, beti, acordati premii si faceti schimburi de jocuri. Asta, dupa oricine, este o petrecere in toata regula. Pai, nu poti avea o petrecere fara gagici decat daca 1. e a burlacilor sau 2. e a vreunei societati secrete bazate pe un criteriu legat de sex. Doar unii membri vin insotiti de consoarte/viitoare consoarte care nu stiu cat de bine se simt ca merg acolo pentru acest scop, dar nu imi permit sa ma bag in relatia niciunuia din acei membri.
Ideea e ca, sper sa nu ma insel, oricat ati da-o voi pe consolism, se incearca prin acest forum si intalnirile aferente promovarea curentului gameristic si a individului gamer in Romania. Cel putin asta e perceptia mea. Gamingul este un fenomen global care nu se adreseaza doar publicului puber/impuber, masculin/feminin. Incetul cu incetul forumul asta devine o afacere si ca orice afacere are nevoie de clienti - trebuie atrase si fetele aici.

Nu stiu, poate sunt prea avansat in gandire. In ultima instanta, daca nu se reuseste ce-mi doresc eu, puteti sa faceti in felul urmator, ca tot inchiriati un local intreg: "bai, petrecere sambata seara in Nautilus, care ce gagici aduce?". Le-ar fi mai bine la mai multi...gameri. Refuz sa cred ca cei participa la intalniri sunt niste inadaptati social care gasesc in lumea jocurilor un refugiu sau ca word of mouth nu si-ar face treaba sau ca cei de la local ar fi incurcati de aparitia a inca macar 10 persoane.

Daca se considera rautacioase sau invidioase comentariile mele, rog stergerea lor. Dar, daca ati urmarit cumva Doi trubaduri la New York, poate ati auzit si cantecul "Too many dicks on the dance floor".

Mi-am oferit parerea integrala asupra subiectului. Bafta!