Am umplut un loc de dinamita ...16 rosii si 16 RDX,erau cam 20 de oameni ....detonez si imi arata ca am luat doar 6 / 20 si vad ca se ridica o gramada la loc...daca astia nu au chiloti si sosetele kevlar sa imi zici cutu si multee freezeruri frate...prea multe.
Cateva smecherii pentru unele din perks
Grim Reaper ( stealth kill 5 generals ) luati viper si omorati garzile din departare..asteptati sa se calmeze spiritele si sa ramana singur generalu si hop pe el
Paint the town red ( distrugeti un zepelin si un wulf tank in aceiasi alarma ) ...luati lansatoru de rachete , uitati-va dupa un zepelin...pocniti un soldat , trageti in zepelin si in timp ce pastrati alarma duceti-va aici si faceti distrugeti un wulf tank
Va sfatuiesc ca inainte sa faceti Paint the town red mai intai sa distrugeti tancu ala de 2 ori ca sa luati inca un gold perk.
Mayhem - gasiti un tanc si trageti in masinile nazistilor...distrugeti 10 , scapati de alarma si distrugeti iar 10 ...dupa ce distrugeti 10 masini o sa fie alarm 4 sau 5 si o sa devina mai greu sa scapati / reusiti.
Evade lvl 5 alarm...eu am platit 3000 ca sa ii dau unlock...greu rau sa scapi.
Longshot - duceti-va la un general si faceti in asa fel incat sa omori garzile dintr-un foc....plecati ca sa faca respawn si tot asa..faceti farm.