Single post: 30 de milioane de PS3-uri
-
Admin
Gigis... sunt cateva neconcordante in ceea ce spui (ca sa ma exprim usor). In primul rand, majoritatea de aici de pe CG nu avem Xbox 360-uri modate, asa ca nu vad relevanta cu modarea. In al doilea rand, razi fara sens spunand "dc ai vrea sa joci jocuri de ps2 pe un ps3". Cam asa cred ca se intrebau multi pusti prin 2000 cand a aparut PlayStation 2 cu compatibilitate PlayStation. Ce fraieri aia de-si luau PlayStation 2 cand puteau ramane pe PlayStation, nu ? In al treilea rand... referitor la pret: Si PS2 ajungea pe la 450-500 USD la noi (o caruta de bani pe vremea aceea, cred ca mult peste pretul PS3 daca facem o comparatie la valorile de atunci si acum). Si iata ca-l gasesti azi pe la 100 USD (daca facem un acelasi echivalent, ar veni de cel putin 10 ori mai ieftin). Cat despre BluRay... deja sunt pe piata playere sub 100 USD, HDD-uri de 120 sub 50 USD... probabil ca la anul playerele vor ajunge la 50, iar hdd-uri nici nu cred ca se vor mai face de 120... Prin urmare e logic sa scada foarte mult pretul PS3 in urmatorii ani. Fie ca-ti place sau nu.
Nu pot decat sa iti recomand sa lasi atitudinea asta de atoatestiutor si mai arunca o privire in istoria consolelor, mai uita-te prin jur la ceilalti consolisti si nu-i mai numi repede "pirati" doar pentru ca nu au consola ta...