Eu am reusit sa strang pana acum 7 gold perks, mi-au mai ramas de facut Mayhem, Racing si Mechanics.
Daca vreti sa strangeti cei 75k (care ulterior trebuiesc cheltuiti in shop) pentru trofeul Saint Honor�, cea ma simpla metoda e sa doborati zepelinuri, primiti cate 50 de credite pentru fiecare in parte.
Cum trebuie procedat: gasiti un tun antiaerian situat pe o cladire, eventual cu acces mai greu din strada ca sa nu aveti probleme cu trupele care or sa se stranga sub cladirea respectiva. Inainte de a va apuca de vanatoarea de zepeline, ati face bine sa curatati zona respectiva de sniperi ca sa nu va de-a batai de cap.
Postez si un filmulet cu o astfel de zona pe care am descoperit-o din greseala, si asa mi-a venit ideea pentru acest pont. Este situata undeva in apropiere de turnul Eiffel, langa un shop de arme.
In vecinatatea acelui tun antiaerian, pe acelasi grup de cladiri se mai afla si un tun normal, deci se poate trage si in strada in momentul in care se strang foarte multe trupe in zona, asa am reusit sa fac perkul "Paint the town red".
Hint pentru perkul gold Evasion (Europe's Most Wanted):
Cel mai bun hide point se afla in Lorraine, in curtea din care i-ati salvat la inceputul jocului pe Vittore si Veronique. Uitati-va dupa o fantana, se afla undeva in mijlocul curtii.
Am pus un punct verde pe harta, ar trebui sa fie destul de usor de descoperit.
Ca sa atrageti atentia nazistilor si sa le faceti fata pana se ajunge la nivelul 5 de alarma o sa aveti nevoie de multa munitie, asa ca inainte de a pleca la drum treceti mai intai pe la un gun shop si faceti provizii.

Reply With Quote