Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
Mda! Am primit codul de la Sony azi. Pot sa spun foarte sigur pe mine si cu toate ca sunt efectiv obsedat de Call of Duty - Resistance 2 este cu siguranta cea mai impresionanta experienta multiplayer traita de mine pana in prezent!!! Ma asteptam sa fie frumos, dar efectiv m-a impresionat mult mai tare decat ma asteptam. Inca nu am jucat Gears 2 multiplayer, dar la momentul lansarii imi voi forma mai clar un top al experientelor multiplayer.
Momentan topul este:
1. Resistance 2
2. Call of Duty 4,5
3. Gears of War
Fenomenal!!! Bravo Sony si bravo Insomniac!!!
Call fo duty 4,5 , da cod5 pare ca un cod4 mod online, dar are super multe inprovments ce pentru fani super super inraiti merita cumparat 100%, eu nu imi permit sa il cumpar anu asta(am deja lista stabilita de 10 jocuri) poate la anu daca primesti reviewuri de 9+,enginu si grafica este identica cu cod4, lighting-ul pare mai ok ataT de acea nu prea ma tenteaza pare un copy-past super reusit . Enough cod 4.5 talking.
Tot nu imi merge onlinu dar am jucat cu un prieten in split screen si pot spune ca este super addictiv, chiar si pentru 2 in 8 cred ca este fenomenal.

P.S Scuze ca n-am postat codul inca dar ii l-am dat la ora 13-14 si nu a trecut pe acasa pana atunci ,acum il incearca daca nu'i merge o sa il dau unui alt user sa incerce.