Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sfaturi configuratie PC
-
Junior Member
As vrea sa imi spun si eu parerea...si sa te intreb ceva.Faci overclock?Daca da mergi pe un intel e5200 daca nu ramai asa.Ti-am facut 2 configuratii mai jos,una pe intel cu procesor ok,si placa video buna,si o conf pe amd cu procesor ok si placa video ok.sincer prefer intel.te mai poti orienta tu la hdd-uri,eventual daca vrei si o carcasa iei un hdd mai mic un pic,oricum trebuie sa jonglezi putin cu astea sa fi multumit.ai atasamentele mai jos.A la amd pretul e 1.568,95 RON nu a incaput in ss.
BTW de ce Dumnezeu s-au scumpit in halul asta ramii?Acum 3 luni luai un modul de 2gb cu 80 90 lei lejer,acum e dublu