Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Action Figures

1. #146 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Monky, te rog mult de tot daca se poate fa niste poze detaliate Vindicatorului (este urmatorul pe lista) si vreau si eu sa il vad cum e (si daca se poate sa il pui si pe langa alta figurina de 7" sa vad si marimea)
    Sure thing. Ai mai jos poze detaliate cu Vindicatorul. Mi se pare suberb facut. Si plasticul este atat de "dens" si greu incat mai ca zici ca e statueta. De fapt, neavand parti in miscare (cu exceptia tolbei), nici nu prea o poti numi altfel decat statueta. Si alaturi de niste figurine de 12" si de 7" (e totusi mai mare decat Marcus Feenix de 7" dar nici pe departe cat Marcus Feenix de 12").
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Mon, arata misto gagica de la sideshow, da' am inteles ca ea e personaj din seria animata?
    Da este, dar conteaza ? Asajj Ventress rulez ! Cred ca este una din cele mai "maleabile" figurine ever. Poti sa "o pui" in orice pozitie
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Ce intrebare am eu pt. voi, de unde stiti despre universul Spawn? Ca vad ca tot luati, arata bine, dar eu de ex. n-as lua acum fara sa am idee la ce ma uit
    Ia vezi, in prima poza, cea cu disk-urile... crezi ca e de-ajuns ? Sorry... nu am si benzile desenate. Mai am nevoie si de spatiu de trait in casa (am totusi doar 2 camere amarate).

P.S. sunt gandite bestial laserele lui Asajj, fiecare din ele avand magneti la capat. In felul acesta se pot "uni". Bestial. Doar e Sideshow...
    Attached Images Attached Images img_0760.jpg img_0769.jpg img_0771.jpg img_0773.jpg img_0791.jpg img_0793.jpg img_0803.jpg img_0816.jpg img_0823.jpg img_0829.jpg img_0834.jpg img_0835.jpg