Single post: Mass Effect 2
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Sa renunti la Mass Effect ? Hmm... majoritatea pe care ii stiu, nu au rezistat tentatiei de a-l termina de 2-3 ori

Bine, daca vrei sa joci Mass Effect ca pe un FPS, n-ai mari sanse... poate deveni frustrant, cred...
Nu e vorba ca vreau eu sa il joc ca pe un FPS, dar cam asta e o buna parte din joc
. Nu stiu e o parere proprie: de exemplu cand ii nimeresti capul inamicului cu sniperul si ala nu are nimic (poti sa il dobori doar daca tragi in plin), AI-ul mi se pare destul de cretin (mai ales coechipierii - unul dintre ei mi-a disparut la un moment dat, si sunt nedumerit cum invie ei la momentele cinematice si dupa acestea), iar Mako....(sa nu zicem nimic de control, dar am intrat intr-un Geth Colossus, s-au unit texturile si a inceput sa se invarta toata imaginea, inamicul tot incercand sa se ridice). Poate ca am avut eu ghinionul sa vad doar ce-i mai prost la acest joc...Oricum apreciez povestea, grafica, vorbaria si faptul ca e un RPG diferit de celelalte prin plasarea in SCI-FI.
Dupa cate am citit si vazut despre ME2 am vazut ca s-ar fi rezolvat mai mult probleme enumerate de mine mai sus. Sa vedem...