Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
01-01-2010 10:24 #5776 SP
Member

Originally Posted by
Hyp
un verisor de al meu vrea sa isi cumpere o consola...sta la tara in zona montana...internetul nu prea e pe la ei o banalitate [sta prin modem de la orange pe edge...e tot ce prinde]
deci clar din prima nu il intereseaza live ...psn alte chestii de genu
deci...intrebarea era...daca isi cumpara un xbox...nu are cum sa intre pe live etc...nu este nici o problema de o modeaza...pune jocuri etc...sau unele jocuri "modate" necesita o anumita versiune de soft ceva...si ca sa ii faca update.....trebuie dusa undeva cu net...=> ban?
eu in prima faza ii spusesem sa isi ia ps3 [inca nu ma gandeam si la un xbox] ..dar a cautat el pe net pe forumuri..etc si a descoperit ca xboxul se modeaza..si cum netul la el e mai chinuit...ma bate pe mine la cap...nu ca vreau xbox...se poate moda...pun jocuri [care bineinteles tot eu o sa trebuiasca sa i le "procur"]
deci...daca el nu o sa intre pe live niciodata...nu e nici o problema daca isi modeaza consola...right? [ma rog ca pierde garantie etc...dar deja a gasit el una cica nebanata/nemodata pe okazii la 400 de ron arcade]
eu nu inteleg care e intrebarea
spune-i sa-si cumpere (dar nu arcade ca va regreta:n-are hdd) un xbox 360,de preferat elite
dar fiind intr-un loc mai izolat,dc nu ia in considerare varianta d a cumpara o consola portabila cum ar fi PSP sau DS!DS nu trebuie modat,ruleaza jocurile d p card R4 ,iar PSP-ul se poate moda si ruleaza jocuri d p card!
---------- Post added 01-01-2010 at 09:31 AM ----------
O intrebare mai de n00b,lol:
Vreau sa-mi fac cont d XBL p consola,dar deja am un cont d singleplayer cu mult G,salvari si dinastea,cum s poate face,dupa c iti salvezi contul d LIVE in consola,sa poti transfera G-urile (macar astea,ca la salvari nu tin asa tare) din contul d singleplayer p cel d multiplayer???