Pizzi din pacate am vesti proaste pentru tine. Va trebui sa cumperi un nou demon souls pentru ca serverul de Asia e diferit de serverul US deci nu ai cum sa joci cu amici tai pe serverul US. Exista totusi si o veste buna.... de luni am pe stoc demon souls US nou la vanzare (mai multe detalii pe threadul de vanzari).
Ca sa iti chemi amici sa te ajute aici e ceva mai complicat.
1. In primul rand trebuie sa fi viu , in posesia corpului si sa joci intr-un nivel unde inca nu ai omorat demonul de final de stagiu.
2. Trebuie ca amici tai sa aiba blue eye stone si sa lase undeva intr-un loc pe care il stabiliti voi mesaj pentru sumonat iar tu ii sumonezi. Dar aici mai e o problema.... pentru a-i puta chema in ajutor trebuie ca diferenta dintre tine si prietenii tai sa nu fie mai mare de 10 soul levels. Adica +_ 10 altfel nu o sa ii poti sumona.
Acum ca am terminat cu explicatiile ... sa ma laud si eu un pic
Am reusit in sfarsit in urma cu o ora sa obtin toate trofeele jocului 100%. Nu pot sa zic ca a fost usor si nici nu recomand decat celor cu muuulta rabdare. Mi-au trebuit in jur de 250 de run-uri ca sa imi obtin pure blade-stonul (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc) dar bucuria drop-ului a fost de nedescris. In afara de trofeul pentru bladestone restul sunt mai mult sau mai putin accesibile dar in nici un caz imposibile.... doar obtinerea tuturor magiilor din joc necesita terminarea jocului de 3 ori + Tower of Latria si Valley of Defilement inca odata. Nu am jucat decat cu 1 singur caracter de la inceput pana la sfarsit.... un wanderer care il las la lvl 206 iar jocul va ramane si el la loc de cinste.
Daca mai sunt si alti printre voi care au obsesii masochiste de genul sa obtina toate trofeele si s-au saturat sa alerge dupa pure bladestone sunt dispus sa va imprumut sharp uchigatana +5 a mea ca sa va obtineti trofeul si dupa aia sa mi-o inapoiati. Singura problema ar fi ca trebuie sa ajungeti la lvl 200 ca sa putem crea sesiune multiplayer
Sunt curios carora dintre voi le-a mai scos peri albi imputiciunea aia de Valley of Defilement. Daca e ceva ce am urat mai mult decat rahatii aia de goblini care te imping atunci sunt giant goblinii care daca ai un pic de ghinion de linsaza fara sa ai cum sa ripostezi
Bafta tuturor care joaca acum jocul si daca aveti nelamurir nu ezitati sa intrebati.... nu cred ca mai sunt lucruri pe care sa nu le cunosc la jocul asta.

. In afara de trofeul pentru bladestone restul sunt mai mult sau mai putin accesibile dar in nici un caz imposibile.... doar obtinerea tuturor magiilor din joc necesita terminarea jocului de 3 ori + Tower of Latria si Valley of Defilement inca odata. Nu am jucat decat cu 1 singur caracter de la inceput pana la sfarsit.... un wanderer care il las la lvl 206 iar jocul va ramane si el la loc de cinste.
Reply With Quote