Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
darkie ai dreptate. ceea ce nu inteleg eu este de ce pt un importator cum este gameshop se aplica tva la tva platit. tot ce este achizitionat din EU are tva inclus. ni se poate confirma de catre Razvan ca in momentul intocmirii actelor de receptie se aplica tva. si atunci e normal ca preturile sa fie asa mari. la care cum e normal se aplica si adaus comercial. si iata cum pretul ajunge HUGE.

chiar as vrea o confirmare din partea GS la ceea ce sustin. pt ca in caz contrar adausul este nesimtit.
iei exemplu un joc nou aparut care daca il cump de pe un shop uk face sa zicem 200 ron. facand import acest joc costa sa zicem 150-180 ron fiind luat intr-o cantitate mare. pana la minunatul pret de 240 ron si o matematica elementara, adausul iese....25-35%.

concluzia mai bine vindem putin si castigam cat se poate decat sa vindem normal si sa castigam din cantitate.

sper sa ma insel dar nu cred pt ca lucrez in comert de f multi ani si stiu cum se procedeaza.

cheers
Hmmm... nu stiu, sa-l intrebam pe RvsS. Poate ar fi bine sa pui intrebarea pe threadul dedicat Gameshop...