Și eu am multe supărări din cauză că...pur și simplu s-au oprit anumite serii. Nu �nțeleg și gata...
Mă ditrează de mor c�nd �i văd pe ăștia...că nu știu ce sa mai inventeze...mici povestioare...etc. Bă! totul e �n fața voastră! - așa le-aș zice (+c�teva jigniri ca să mă simt mai bine).
Eu am FOARTE multe...dar le subliniez pe cele trecute pe forum (pe scurt) - da, pe,pe,pe lol:
The Bard's Tale
...da cum să nu scoată The Bard's Tale2? Nu există așa ceva!Are de toate. Umor, acțiune, aventură, o poveste minunată...de toate!
http://www.consolegames.ro/forum/f2-...42-bards-tale/
Dino Crisis 3
...da cum să nu scoată Dino Crisis 4? Nu există așa ceva!
Seria este prezentă pe majoritatea platformelor...cei de la CAPCOM au uitat complet de easau ce naiba? E genul ăla de survival horror (gen resident evil - adevăratele resident evil-uri nu glumele de 4 și 5).
Syberia 2
...păi unde-i Syberia 3?Ce fac cei de la Microids? O poveste EXCELENTĂ, puzzle-uri...nu mai vorbesc (stăteam ore �ntregi să-mi dau seama de ce...e aia acolo...și ce trebuie să aduc...de unde...)....automatons!
Bloody Roar
...poftim? Seria e prezentă pe majoritatea consolelor...și dintr-o dată s-a oprit la consolele nextgen. De ce? Seria Bloody Roar era un cometitor serios pentru seria Tekken și seria Soul. Si prin competitor serios cred c-am zis tot.
Mă opresc aici. Am prea multe �n cap (cred că toți avem) și dacă le răscolesc numa mă disper și-mi stric ziua...

Are de toate. Umor, acțiune, aventură, o poveste minunată...de toate!
)....automatons! 
Reply With Quote