Quote Originally Posted by Srachi View Post
Loooooool , prea naspa Infamous? Pe toate siteurile de profil are note foarte bune, la majoritatea ne-a placut la nebunie jocul, ai avut o zi buna ca nu sa luat nimeni de tine probabil si nu din cauza ca ''profesionistii'' nu si-au batut capu. Nu stiu peste ce misiuni foarte grele ai dat pe normal, jocul a fost placut si nu unul mazochist, ai murit de NSPE ori e doar vina ta. Iti recomand un joc usor cu care te-ai putea delecta, e vorba de Ninja Gaiden Sigma. Ahhh da era sa uit, daca iti plac rpg-urile recomand Demon Souls. Revino cu detalii dupa ce le-ai jucat, de abia astept sa le aud .
Quote Originally Posted by maweryck View Post
Foaie verde salcie , zboara porcul pe fereatra .Unde dai si unde crapa....ce legatura are coada vacii cu stampila primariei ? Ce spun eu si ce zici tu ....
Hai fii tu capitanul nostru si invata-ne despre mouse lag si V-sync !!

Dar de Resident Evil 5 ce mai zici ? Ca acolo tre sa te opresti de tot ca sa potzi tinti .Naspa nu ? Nu cred ca-l joaca nimeni

Fiecare joc cu stilul lui si cu controlul lui , iar daca voi avetzi o problema sa va adaptatzi nu e vina jocului .
1.Asa e cu amatorii - te enervezi, sa-i lasati sa ramana la parerea lor(mai bine pt voi)
2.Asta nu e thread in care sa se discute despre alte jocuri inafara de Killzone 2