Single post: MAG - Massive Action Game
-
Member
M-am jucat aseara si azi cateva ore si primele impresii:
- Sunt probleme de conexiune, imi da erori de tot felul dar asta e scopul unui beta, de a face stress testing la servere. Partea buna e ca nu prea am vazut niciun pic de lag in cele cateva ore de joc.
- Training-ul era deschis dar nu se poate juca la el, presupun ca este available numai in full game. Sabotage parca era singurul deschis la inceput, care are 64 de jucatori. De la lev 10 se poate joina si pe alte moduri de joc, unul din ale suportant 256 (dominion parca).
- Armele parca sunt niste pocnitori, parca nu au putere si cu sistemu meu dat tare tot sunau ca niste pistoale cu capse
- Exista 2 chestii de healuit: healing kit si healing ... something. Cu una te healuiesti doar pe tine, cu alta si aliatii (e posibil sa fie nevoie si de un skill)
- Skill tree-ul e impresionant de mare, variat si cred ca acopera tot ce ati gasit in alte shootere. Totusi am deschis doar primele 3 sau 4 chestii de la primul tree si dot sight-ul (cum e in modern warfare) arata foarte urat (nici nu e dot, e ... crosshair sight)
- Foarte important:
Fiecare factiune are armele ei. Am inceput cu Raven, care sunt un fel de high tech sau ceva si nu mi-au placut deloc armele si am reinceput cu SVER care sunt mai mult pe AK-uri si mai pe placul meu. Oricum armele sunt asemanatoare iar skillurile sunt identice la toate factiunile. Ca sa jucati impreuna cu prietenii trebuie SA FACETI PARTE DIN ACEEASI FACTIUNE. Deasemenea in beta nu sunt toate hartile deschise (cred) asa ca la RAVEN am vazut doar 2 harti (dintre care una se repeta in prostie, inca un motiv pt care am schimbat factiunea), la SVER am vazut inca una noua
- Grafica e la pamant pentru un joc de 2010, dar macar are o scuza cu nr de jucatori. Sunt alte jocuri care arata mult mai prost fara scuze de genul asta. De fapt, daca ma gandesc mai bine, nu-mi vine niciunul in minte acum.
- Partea care m-a deranjat cel mai mult este ca te spawnezi la 150 m de obiectiv si jumate din timpul unui meci il pierzi alergand pana la locul unde este actiunea. Pe unele harti mai ai parasuta spre sfarsitul misiunii si din cate am citit o sa fie si elicoptere de transport si sper ca va exista ceva de genul mobile spawn point (o grenada de spawn point ca la Killzone 2 sau spawn in jurul squad leader-ului).
Cu toate aste jocul pare destul de interesant, sunt curios in legatura cu celelalte skilluri si cum sunt bataliile alea massive. Daca va faceti clan sau ceva (nu am vazut optiunea in beta) ma bag si eu.