Nu stiu ce sa zic , observ ca eu sunt cam singurul care asteptam jocul asta . Eu am jucat un beta acum ceva vreme cu un cod primit de la shopto ca am facut precomanda la MAG .Era un closed beta sau ceva de genul asta . Stiu ca atunci l-am jucat in prostie pana mi-a sosit MW2 . N-am avut absolut nici o problema cu jocul , sa nu se conecteze ...sa am lag ....sau mai stiu eu ce .
Eu cred ca jocul este totusi altceva , exact cum este o diferenta intre Killzone 2 si MW2 (se controleaza altfel , aimingul este altfel ...etc ...).
Din punct de vedere al graficii nu mi s-a parut nimic extraordinar , nu m-a impresionat in nici un fel dar nu pot sa zic nici ca nu mi-a placut sau ca m-a zgariat pe ochi . Pana la urma " It's all about the gameplay " si pt mine devenise destul de addictive .
Am jucat doar cu Valor ( mi se potriveau cel mai bine ) .
O sa mai intru si eu acum putzin in beta sa vad daca imi mai place la fel de mult dupa ce am jucat betaul de la BBC2 si MW2 . Oricum mi-am anulat precomanda de pe shopto si o sa astept intai cateva review-uri innainte sa-l cumpar .Nu vreau sa-mi iau vreo teapa