Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
Dupa o saptamana incepi sa nu mai faci 360-uri la fiecare atingere a analogului. Dupa 2 saptamani incepi sa aduci crosshairu in zona inamicului. Dupa o luna esti expert in single player iar dupa vreo 2 luni incepi sa te descurci binisor si in multiplayer. Dupa 6 luni n-o sa te mai poti juca pe PC si o sa-ti doresti sa schimbi mouse-ul si tastatura cu un gamepad(vezi cazul de fata)Apropo, se poate conecta controllerul de xbox360 la PC? Stiu ca este xbox360 controller for windows da am auzit ca si cel de consola e certified.
Hai sa o luam altfel...Tastatura = instrument de scriere la calculator NU DE JOCURI...tastaturile nu au fost concepute pentru jocuri, ci pentru cu totul altceva. Mouse la fel, numai ca dintr-o coincidenta este foarte usor de folosit pentru FPS-uri, si atat! Jucati Devil May Cry cu mouse! Desi sunt de acord cu mouse pentru FPS-uri, cu tastatura nu, pentru ca oricum o dai nu exista o pozitie naturala sa joci pe tastatura.
Controllerul este conceput pentru jocuri, sta bine in mana, mana are pozitie naturala pe el. Nu se preteaza bine pe shootere pentru ca de cand s-au inventat consolele FPS-urile nu au avut un rol atat de important pana in generatia asta.
Eu m-am obisnuit cu DS2-ul in vreo 2 ore. Probabil ca nu o sa joc niciodata un shooter la fel de bine ca pe mouse, dar e mai comod pe controller, iar nu uitati ca pe console toti folosesc controller-e, deci nu sunt avantajati ceilalti jucatori. Asta bineinteles cu exceptia UT si Frag FX care nu cred ca emuleaza 100% un mouse.