Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
eu nu am mancat in uk... am mancat la restaurant indian de la noi... am luat 6 feluri de mancare.. 4 aveau mustar aveau mustar
man, a fost ghinion sau rautate (din partea lor), asta daca nu confunzi tu mustarul cu curry, ceea ce imi vine greu sa cred. cum zicea si Khan, totul se rezuma la ceva carnitza, un sos si lots of rice, insa poti sa intrebi ce va contine respectivul fel inainte sa-l comanzi (asta daca in meniu nu scrie, cu toate ca normal asa ar fi).

anyway, aviz amatorilor de mancaruri exotice. nu vreau sa va tai elanul, insa la noi nu se gateste "ca la mama lor" nici chinese, nici indian, nici korean, nici japanese, nici ce vreti voi de prin zonele alea. chinese de romania din pacate nu are nici o treaba cu chinese de china si asta e valabil pentru toate bucatariile expuse mai sus. nu zic ca sun nasoale, nu, doar ca nu e gustul de acolo, iar asta poate sa va confirme orice persoana care a fost la ei (sau ar putea pentru ca nu cunosc nici o persoana care sa fi fost in China si la intoarcere sa mai fi mancat la vreun restaurant chinezesc cu aceeasi placere (inclusiv subsemnatul)). so, daca vreti ceva bun, realmente bun in romania, axati-va pe ceva cit de cit local. in felul asta mai faceti si o economie si, who knows, peste ceva timp poate veti manca rata de Beijing de la mama ei.