Well, i'm in for exotic stuff... ca in reclama, "chestii d-astea, cu specific chinezesc... gen pizza, sarmale"
Eu unul ma distrez cu tot felul de mancaruri. De-aici si intrebarea aceea de ma roade: "Mananc sa exist, sau exist ca sa mananc ?". Si pe langa distractia asta cu mancarea, ce-i mai placut decat la un pahar de vorba cu prietenii ? Data viitoare sper ca nu mai beau vin singur (si in nici-un caz din ala scump ). Mai puneti si voi femeile sa conduca masina... Mi-a placut de Mo, singurul care s-a incumetat la o palinca cu mine. Yuhuuuuuu ! Un degetar acolo, dar mi-au trecut toate bolile toamnei...

Intr-un cuvant, nu mergem doar pentru mancare, nu mergem nici doar pentru bautura, nu mergem nici doar ca sa ne aflam in treaba si nici nu cautam sa ne simtim chinezi in Romania. Eu zic ca mergem sa ne relaxam, sa mai radem un pic de Bobby, sa mai ascultam patzaniile fiecaruia... mai discutam si despre forum, despre criza economica, despre cum a mancat bataie Steaua... gasim noi motive de galceava. Amen