griever666, s-a mai discutat treaba asta. Concluzia e ca fiecare joaca cu ce se descurca cel mai bine si cu ce isi permite. Pana nu impun cei de la Sony & Microsoft o gama obligatorie de accesorii de control pentru consola lor, fiecare e liber sa joace cu ce vrea. Presupun ca utilizatorii de Wii nu au parte de asemenea discutii. Acolo, in afara de Wiimote si nunchuck, chiar nu ai cu ce altceva cu ce sa joci la jocurile cu motion (pentru restul parca merge si controllerul de Gamecube si celalalt controller standard scos de Nintendo).

No, acuma sa-mi zic si eu oful. Am observat ca incepe sa prinda o noua moda pe PSN, una care cred care era si pe messenger, si anume chain mail, de genul "producatorii jocului cutare au anuntat ca vor premia utilizatorii de PSN care dau mai departe acest mesaj la cat mai multi oameni din lista lor. Ei monitorizeaza numarul de persoane la care a fost trimis mesajul".

Fara suparare, dar trebuie sa fii idiot sa crezi asa ceva. E ca mesajele de mai demult de pe Yahoo Messenger, cu "pentru fiecare mesaj dat mai departe, Yahoo si AOL doneaza cate 5 centi nu-stiu-cui"...