Quote Originally Posted by erik95 View Post
Asa ar fi logic, dar din pacate nu e asa. Ex: un joc nou costa pe Steam 50$, iar in magazin are acelasi pret.
Depinde de joc. Stiu ca am primit in urma cu ceva timp un cupon pentru Batman AA si am zis ca-l vand (ca nu prea era genul meu jocul). Am dat anunt ca vand cuponul cu 60 lei (exact jumate din cat era pretul in magazin). Imediat cineva mi-a atras atentia ca cd key-ul costa 53 lei (deci sub jumate din cat era DVD-ul in magazine), deci o diferenta foarte consistenta. Degeaba am lasat pretul la 40 lei, tot n-am gasit doritori, asa ca l-am instalat, am zis ca decat sa-l las chiar la o suma de nimic (gen 20 lei), mai bine imi pun in contul de steam un joc nou. Si n-am regretat deloc, jocul e chiar fain

Cat despre formatul jocurilor in viitor - da, si eu cred ca pe viitor vor fi cam toate digitale, Internetul e deja accesibil in orice tara, practic sunt foarte putine calculatoare care nu au conexiune la Internet, in viitor vor fi si mai putine. Din pacate pentru noi, colectionarii

Stiu ca pentru unii nu conteaza, dar chiar nu se compara jocul digital cu unul pe disc, carcasa, manual, etc, efectiv nu se poate descrie feeling-ul cand rasfoiesti manualul, scoti cd-ul, etc. Daca mai e si editie de colectie, deja e cu totul "altceva". Harti si discuri bonus, filme cu make-off, coloana sonora, etc.